Sunday, February 20, 2011

senyum xnampak gigi

saya telah di tagged oleh atina
iaitu sahabat se-DE FIFA
tajuk taggednya adalah
contest senyum xnampak gigi

contest ni telah di anjurkan oleh klik sini
siapa nak join bleh la klik kat sana
syarat xsusah
cuma buat simple entry and tag lagi 5 orang kawan

maka saya mempertaruhkan gambar ni

tajuk: saya harap saya menang :)

kenapa saya pertaruhkan gambar ini?
1.sebab memang xnampak gigi langsung
2.sebab memang susah nak buat senyum xnampak gigi
3.sebab muka saya nampak luar biasa bila senyum xnampak gigi
4.sebab saya nak menang..hehe

haha...sumpah sapa tgk senyuman aku ni xlalu makan seminggu..

saya memutuskan untuk tag
4. lynn
5. zoi

selamat ber-contest

5 comments:

~terataibungaindah~ said...

aku ingtkn budak mana la.hahaha

yanaizwan said...

hahaha asal hg g tag aku ha...aku nk kna cr ni gmbr snyum x nmpk gg

norrohaniza said...

atina: haha..jgn hg ingat budak senget dah la wei...haha

norrohaniza said...

izwan: hahah..cepat wei buat..kawan aku siap boh 3 keping g gambaq..heheh ;p

yanaizwan said...

haha cam mls lak nk wat.....nk kna g korek dlu gmbr snyum x nmpk gg