Saturday, January 29, 2011

teruja tak tentu hala

haha..tajuk ini ditulis dalam keadaan level hormon teruja yang tinggi..hmm yelah2..aku jujur..sebenarnya sangat tinggi ye..heheh...mcm biasalah...skang ni..bgn pagi ja..terus nak bukak blog..saja pulun syok sendiri nak tambahkan number blog kena view..haha keji..ok2 bukan yang tu ak nak tulis sbenarnye..
actually..ehem3..speaking lah pulak..xmolah kang org xfaham apa yg aku nak sampaikan (bukan sbb BI ak tinggi..tp sbb paham2 lah..BI ak cukup2 makan jah..hehe)..jadi ak memilih cintailah bahasa kebangsaan kita..heheh..
apa yang membuatkan ak begitu teruja ialah..hari ni aku dapat FIRST komen..tahniah izwan hang telah memenangi percutian 3hari 2 malam kat rumah ak nant okeh??hehe..terujaaaaa oOo..cek2 email..eh ada org komen lah..haha..izwan ni 2 tahun jd roomate ak kat ums..first tym ak jumpa dia kat kerusi depan blok..masa tu kecoh2 la kawan2 dia dok kerumun dia..sbb apa??sbb dia tertinggal kapaltobang..hahah..izwan sory ak xsengaja nak gelak..

izwan berbaju hijau dah ala2 ketua mak inang memandikan anak menakan dia haha

makanya izwan soh ak tambah petua keempat..kalau anda memilih air asia..jangan
sesekali datang lewat untuk check in..sekurang2nya sejam sebelum nak kena ada dah..45minit sebelum berlepas kaunter tutup dah..kalau mai lewat dari tu..makan asap kapaltobang lah anda..xdibenarkan cek in..kecuali dapat penjaga kounter yg betimbang rasa...kalau nasib anda baik dapat la cek in..huhu silap2 dengan senang hatinya dia cadangkan soh beli tiket baru...siankan izwan..xpasal ja kena beli tiket baru..naik MAS...puas hati.. :)

tapi apa yang lebih menginsafkan aku disebalik keterujaan ni ialah:


marilah kita sama2 berusaha ikut jejak langkah izwan ni...bagus kan??serius tak tipu..ak rasa akulah anak paling teruk kat dunia ni..ishk..rasanya xpenah g bangun awal pagi p sediakan breakfast untuk parents..ok mak hari ni lunch eja masak..hahah (mesti mak ak heran..pastu abah ak xmo makan..was2 plus takut kena keracunan makanan nant...hahah)

2 comments:

yanaizwan said...

wah terharunya aku....sgt2 terharu sbb hg wat post tntg aku..... T_T
hehe slamat menjadi ank yg byk berjasa kepada parents hg ea....walaupn ayh hg mungkin terkojut tgk hg g masak kt die arini......n mungkin mak hg akn terkesima tgk hg rajin sebentar....

norrohaniza said...

haha..jgnlah terharu sgt izwan..susah nak jumpa dah anak bgn pagi masak untuk parents ni ak rasa..hehe..xpa nant ak masak kat hang kari kepala ikan na..;p