Tuesday, August 9, 2011

mencari tukang urut di ipoh??



nampak gambar di atas?
xkan la xnampak pulak kan
dah sebesar tu gambar aku boh
heheh

ok
rasa tegang leher?
badan rasa berat?
rasa tertekan?
baru lepas bersalin?
suram?
muram?

haaa
kali ni nak bgtau
sesiapa yang nak ber-urut
kat ipoh ni
xpun kat chemor ke
kat mana2 pun xpe
bgtau je

tu pakar urut tu
heheh
nama dia mak cik syikin
selain mengurut orang lepas bersalin
boleh jugak skali gus urut nenek2 yang sakit pinggang
heee


ehem..ehemm..
ok2 serius ni
sapa nak ber-urut boleh bgtau
dijamin..insyaAllah legaa...
sekian terima kasih :)


34 comments:

Anonymous said...

yunk, bg le details hp ke alamat..cmne nk contact mcik urut ni?? ;)

norrohaniza said...

anonymous : puan..hehe maaf la..terlupa pulak nak letak details dia..ok ni number hp dia 012-4202984 :)

norrohaniza said...

isma has left a new comment on your post "mencari tukang urut di ipoh??":

Makchik syikin ni still active mengurut lagi ke? Tgh mencari tukang urut dekat area gunung rapat.

isma: mak cik syikin ni aktif lagi mengurut..boleh la try call dia..nak suruh datang rumah pun boleh.. :)

norrohaniza said...

jeng..jeng..sape berminat nak mintak mak cik syikin urut boleh call number ni 0125092557 tQ :)

min said...

nak tnya boleh x makcik niy mngurut org baru lepas kena strok/angin ahmar?? urgent! tq :)

norrohaniza said...

min: boleh rasanya..hari tu die cerita ada jugak g ngurut orang2 tua..tapi xsure la sakit apa..kalau nak tau lebih lanjut boleh try call number yang ada kat atas tu ye cik min?? tQ :)

nur dayani said...

assalam..makcik ni leh urut batin untuk lelaki & pmpuan x?

norrohaniza said...

nur dayani: mak cik syikin ni mengurut untuk perempuan je...lelaki die tak urut...tapi kalau nak number hp org yang mengurut untuk lelaki..boleh try msg tanya dia la ok?

norli halim said...

Nak tnye mak cik nie duk area mne?

norrohaniza said...

Norli halim : mak cik shikin duduk kat area chemor..dekat taman chepor impian.. :)

Mama Sal said...

Memang tercari2 tukang urut untuk lepas bersalin bulan 2 tahun depan.. nanti boleh try. Boleh dapatkan no contact tak? Saya duk area Tesco Station 18 Ipoh..

Anonymous said...

012-509 2557 mama sal..ni no mak cik syikin.tq. -norrohaniza-

Anonymous said...

Makcik syikin ni blh dtg umh ke kna p ambik??

Anonymous said...

nak suruh die dtg umah pun boleh..

Anonymous said...

sya tengah trcari2 tkg urut batin tuk lelaki... leh dapatkan tuk sya x?

Amutha Krishnan said...

Saya tgh cari orang untuk mengurut sebelum dan selepas bersalin. Sekarang saya dah masuk minggu 30. Due bulan jan 2014. Boleh bagi contact tak?

Anonymous said...

012-509 2557 amutha krishnan ni no mak cik syikin.tq. -norrohaniza-

norrohaniza abdul rahim said...

sory tukang urut laki sy xde.

sarahmeay.snm said...

Okay tak Kaka Ni urut?

norrohaniza abdul rahim said...

Sarahmeay.snm insyaAllah ok..cuba dulu baru tau :)

Anonymous said...

makcik urut ade bersenam2 tak lepas urut tu.... sya cari yang mcm tu...

Anonymous said...

selalu berapa rates yang dikenakan untuk urut lepas bersalain atau sblm bersalin yer???

Anonymous said...

****bersalin

umialeesya sarah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
norrohaniza said...

ntahla..mcm xde..try sms dia tanya

norrohaniza said...

xsure la..urut org lepas bersalin ni ada bnyk sesi rasanya..begantung atas pemintaan custemor

norrohaniza said...

kalau nak buat iklan bukan kat sini...sory na.

Acop Songoku said...

Ni bokeh urut stroke ke?? Kalau boleh tlg msg sy k... 0194096766

hanne said...

makcik syikin ni masih active ke? sedang mencari tukang urut untuk ibu saya. or ada sesiapa tau tukanf urut lain sekitar ipoh garden

hanne said...

makcik syikin ni masih active ke? sedang mencari tukang urut untuk ibu saya. or ada sesiapa tau tukanf urut lain sekitar ipoh garden

hanne said...

makcik syikin ni masih active ke? sedang mencari tukang urut untuk ibu saya. or ada sesiapa tau tukanf urut lain sekitar ipoh garden

norrohaniza said...

012509 2557 ya masih aktif

Anonymous said...

Boleh mengurut untuk yg ikhtiar hamil tak?

Anonymous said...

Boleh kalau nak try..insyaAllah kita usaha..boleh contact number 0125092557