Monday, May 2, 2011

please teacher, may i go to the toilet??


.
.
.
teacher2 izinkan saya ke tandas
xboleh..siapkan dulu ketas yang saya bagi tu
dengan muka hampa budak tu p la balik tempat dia
.
.
.
.
tak lama pas tu dalam 10 minit la lbey kurang
(eh lama gak kan 10 minit tu huhu )
.
.
.
teacher2
tengok ni
ui mak dah siap keja budak ni
ok2 boleh p tandas dah
.
.
.
yeayyyy!!! (muka dia memang happy gila)
sambil tekepit2 dia jalan keluar kelas
xtahan sangat la tu
nak buang air
.
.
.
huhu rasa bersalah gak sebenarnya
ingatkan budak tu main2 ja
yelah alasan nak belegar2 buang masa
buat2 nak p toilet kan
macam korang slalu buat masa kat skolah dulu (hehe cakap orang kan!!)
.
.
.
lepas ni xboleh buat mcm ni dah
mujur la budak tu x melepas dalam kelas
kalau takkkk
nayooooo den heee....
.
.
.
p/s : aku harap budak tu xkena batu karang la..ngeee ;p


adik izatti @ hantu kak limah tunjuk perasaan hehe ;p



6 comments:

~atieput3~ said...

kejam giler hg!hahahaha

nagajq kt sekolah mana?

missrivebell mumun said...

cikgu nora kijam!!!

Nurhasyimah Musa said...

hahah...bagus gak ekh..pasni aku pun nak buat student aku mcm tu, baru siap keje diorang..huhu..

norrohaniza said...

atina: haha xla kejam sangat..cuma tersalah amik tindakan..hahah

norrohaniza said...

mumun: hahah tu baru sikit..ngee ;p

norrohaniza said...

syima: haha paling berkesan kalo ko tahan diorang dari rehat..emmang macam lipas kudung diorang siapkan keje..xcaya ko try wei..heheh